Buitenschilderwerk voor je huis of bedrijf in Beuningen, Elst, Driel en omgeving

Houtrot is een van de meest schadelijke problemen die zich kunnen voordoen aan je pand. Om het hout goed te beschermen tegen houtrot, is goed buitenschilderwerk essentieel. Jij hoeft je geen zorgen te maken over het houtwerk. Dat doet Janssen Totaal Verf voor je. Ik lever strak buitenschilderwerk en maak een onderhoudsplan, zodat het buitenschilderwerk er ook na vele jaren even mooi uit blijft zien. Gemakkelijk, toch?

Offerte aanvragen

Schilderswerk voor binnen en buiten

Hebben de kinderen je woonkamermuren versierd met prachtige viltstifttekeningen, of zien je plafonds eerder geel dan wit door sigarettenrook? Misschien ben je gewoon uitgekeken op het saaie kleurtje waar je jaren geleden voor gekozen hebt. Wat de reden ook is, ik zet je woning graag in de verf. Als binnenschilder verzorg ik al het schilderswerk in je woning of bedrijfspand.


Het verfwerk aan de buitenkant van je woning is de belangrijkste beschermlaag. Weer en wind krijgen geen vat op het houtwerk als het voorzien is van een goede lak. Ben je de afbladderende kozijnen zat en wil je dat het buitenschilderwerk nu echt goed geschilderd wordt? Neem dan contact op. Ook voor het spuiten van muurverf daar waar dit mogelijk is voor een nog strakker eindresultaat. Het spuiten van muurverf gaat sneller, maar het materiaal gebruik is hoger. Het eindresultaat is wel gladder dan het aanbrengen met de rol.

Offerte aanvragen

Onderhoud buitenschilderwerk

Goed buitenschilderwerk blijft lang mooi. Maar hoe goed de schilder ook is, na een aantal jaar is er altijd onderhoud nodig. Dan spreek ik graag de wensen door voor het onderhoud. Zo kun je dan ook kiezen om het ene jaar de achterkant te laten doen en het andere jaar de voorkant. Beschadigingen worden hersteld en waar nodig lak ik het houtwerk opnieuw. Hoef jij je tenminste nergens druk om te maken.

Offerte aanvragen